Modlitbová Stena


SILA MODLITBY

Modlitba má neobyčajnú silu: pri modlitbe nie sme sami. Modlí sa s nami náš strážny anjel aj ostatní anjeli, čo nás momentálne obklopujú. Dokonca sa s nami modlia aj naši milovaní zosnulí v nebi.

Pre modlitbu neexistujú malé či triviálne záležitosti a žiadna modlitba nie je krátka – či už pozostáva z jedného slova alebo množstva slov. Modliť sa dá kdekoľvek: za volantom, na prechádzke, na stretnutí, v dave ľudí aj osamote. Občas sa modlíme bez toho, aby sme o tom vedeli. Je to vtedy, keď myslíme na našich chorých blízkych alebo na priateľov v núdzi. Ak modlitba vychádza z hlbín našej podstaty, oplýva neuveriteľnou silou a nemá nič spoločné s vierou ani s vierovyznaním: Boh načúva modlitbám všetkých svojich detí rovnako.

Sila modlitby sa umocňuje, ak sa súčasne modlí skupina ľudí – ako sa modlievame v skupine my -, alebo ak sa ľudia na celom svete v rovnakom čase modlia za niečo konkrétne. Výsledkom takýchto modlitieb je obrovské zintenzívnenie duchovnej sily.

Úryvok z knihy: Anjel v mojich vlasoch   Autor:  Lorna Byrneová 

ODOŠLITE PROSBU O MODLITBU:

(Spoločná modlitba má veľkú silu. Ponúkame vám možnosť požiadať návštevníkov našej webovej stránky o modlitbu na váš úmysel. Napíšte nám vaše prosby, ktoré budeme spoločne predkladať nášmu Nebeskému Otcovi.
Všetky prosby o modlibu prechádzajú redakčným spracovním, aby sme predišli nevhodným komentárom, ktoré nie sú v súlade s hodnotami a poslaním tejto webovej stránky. Redakcia si vyhradzuje právo neuverjniť komentáre, ktoré sú v rozpore s náboženskými, etickými, morálnym a právnymi princípmi. Uvedením vášho mena alebo prezývky dávate súhlas s jeho zverejnením.)

    VAŠE PROSBY O MODLITBU:

    Petronela:
    Za zdravie a pomoc v chorobe pre Martina.


    Anna:
    Za zdravie a Božiu pomoc pre mamu.


    Anna:
    Prosím o modlitbu za obratenie děti a pokoj v rodině.PBZ


    Aninka:
    Prosím o modlitbu za zdravie a Božie požehnanie pře Annu.PBZ


    Janka:

    Prosím o modlitbu, za uzdravenie Janky, o zotrvanie v jej viere v Nebeského Otca a veľkú silu pre jej celú rodinu.
    Aby v tejto neľahkej situácii nestrácali nádej. Pán je dobrotivý a láskavý – POMÔŽE!
    ĎAKUJEM Z CELÉHO SRDCA